BÅSTADFoto: Patrik Drivstedt
Design by Ausra


Då var utställningen på Båstads konsthantverksmässa över.

Vi (min man och jag) var helt slut efteråt.

Men alltid lika kul under själva mässorna. Man träffar som sagt en massa underbara människor.

Jag så är glad att jag tillverkar personliga verk och att mina kunder tar verken mycket personligt. Man får ett band med kunden. Ibland så kan man få spontana kramar från kunderna. Precis som om man har varit vänner i många år.

Det var jättekul att se bekanta ansikten i mitt utställningstält. Det var några som gick in och sa "jag handlade förra året ni var här och jag vill köpa den och den". Riktigt kul med återvändande kunder, framförallt nöjda kunder.Foto: Ausra


Det får räcka för idag. Måste fortsätta att tillverka sjalar i min ullverkstad :) Jag har en sjal som jag måste få gjort. Det är en som skall till ett bröllop och visa upp sig, inom kort datum.


På återseende!


Konsthantverksmässan i Båstad


Två ullsmyckedesigner

Då är det nya tag igen. Jag skall ställa ut i Båstadsmässan som är nu nästa helg, den 24-26 juli.  Självklart så är min systers hantverk med på mässan, precis som på alla de andra utställningarna.

Hoppas att väderguden är lite snällare den här gången. Förra året blev det en värmechock.

Föresten, ni hittar mig på nr 78. Kom förbi!

www.hantverksmassan.se


Skandinaviens största hantverksmässa

Hej alla konsthantverksälskare!


Bild: Patrik Drivstedt

Då var Hjomässan över. Regn och rusk dagarna genom med uppehåll på kvällarna. Så fel kunde det bli. Det var första gången som vi (jag och min man Patrik) ställde ut i Hjo. Första spontana känsla var, hur ska detta gå till?! Mitt ute på landet. I ett litet samhälle/by. Buss- och båtlaster kom dit. Det kom mycket folk fast att det regnade med få avbrott på dagarna.

Jag fick träffa gamla vänner/utställare som man har träffat på några gånger lite här och där. Kul, det är en liten familjekänsla bland utställarna. Så som alltid på de olika ställena som man har ställt ut så minns man vissa underbara människor. Alla har inte köpt men har ändå gjort avtryck på mitt minne. Man får en viss band till de som köper mina hantverk. Det är ju inte vem som helst som köper mina hantverk. Det är ju inga skruvar eller något annat opersonligt som jag säljer. Det som är halva nöjet med att ställa ut är att höra alla komplimanger och se hur folk reagerar när de verkligen ser hantverken. Många bara står och tappar hakan. Men visst, många bara kastar ett snabbt ögonkast och trampar vidare. Hmm. Verkligen olika smaker. Varje gång jag har ställt ut så har jag fått höra: "detta är det finaste på hela utställningen!" Det glädjer mig mycket. Det är det som gör att jag fortsätter.

På tal om att fortsätta! Båstad nästa! Here I come!


Min utställningsplats
Bild: Patrik Drivstedt


Besökare från Island
Bild: Ausra

RSS 2.0